maandag 12 maart 2012

Sabine Hagedoren poseert in badpak voor Oxfam eerlijke producten fotoshoot


Sabine Hagedoren poseerde in badpak voor Oxfam eerlijke producten fotoshoot


,,Wárm, die koelkast!''

Fotografe Lieve Blancquaert haalt dezer dagen op vraag van Oxfam-Wereldwinkels en Oxfam Fairtrade een aantal Bekende Vlamingen zoals Sabine Hagedoren voor de lens. De organisatie wil in haar eindejaarsmagazine een aantal van haar producten op een spraakmakende manier voorstellen.

In het magazine, dat in november op een oplage van 900.000 exemplaren verschijnt, presenteren diverse acteurs, presentatoren en televisiefiguren elk een product.

Zo gaan Thuis -acteur Pol Goossens en Familie -collega Jef De Smedt samen naakt onder de douche met grensverleggende zeep, terwijl Francesca Vanthielen kant-en-klare instant cacao voorstelt in een sexy catsuit. Jean-Luc Dehaene werkt aan de campagne mee en heeft het over eerlijke wijn om coq-au-vin mee te maken. zo ook weervrouw Sabine Hagedoren.

Weervrouw Sabine Hagedoren knelde zichzelf gisteren zelfs in bikini in een koelkast, een frisse cocktail in de hand. ,,Iedereen weet dat ik niet van fotoshoots hou, maar hiervoor wilde ik wel een uitzondering maken. Het was wel warm in die ijskast!, gelukkig had ik een badpak aan ''

Lieve Blancquaert had alles voorbeeldig voorbereid, zodat de opname snel kon afgewerkt worden. ,,Het lukte best om in die frigo te zitten, het buikje zit nog niet in de weg'', lachte weervrouw Sabine Hagedoren die in januari voor het eerst mama wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten