vrijdag 21 oktober 2011

Geen monokini's maar bikini's op Fata Morgana-strand en zwembad van Sabine Hagedoren

Geen monokini's maar bikini's op Fata Morgana-strand en zwembad van Sabine Hagedoren.

 
De VRT heeft het optreden van madammen met ontbloot bovenlichaam in het programma Fata Morgana verboden. Tijdens het programma zouden minimaal 5 vrouwen in monokini te zien zijn in de uitzending.
 
Weervrouw Sabine Hagedoren had de gemeente Opwijk uitgedaagt een gigantisch strand aan te leggen, met alles erop en eraan. Presentator Sergio greep dit aan om een weddenschap aan te gaan, in ruil voor een eiland in de zee, zou hij voor de naakte vrouwen zorgen.

 
Hoewel Sabine Hagedoren zelf het aanbod, om met haar borsten bloot op het eiland te zonnen, al afgeslagen schijnt te hebben, vond de VRT het toch nodig om in te grijpen.
Volgens de VRT strookt het optreden van poedelnaakte dames niet met het familiaal karakter van het programma. Het seks gehalte van dit familie programma zou door de sexy en schaars geklede dames te hoog worden.
 
Sabine Hagedoren moest dus noodgedwongen in bikini of badpak op haar eigen strand in “Plage Opwijk”  verschijnen.

Opwijk - In het Opwijkse Hof ten Hemelrijk, dat voor het Eén-programma Fata Morgana een badplaats moest worden, is de hele dag massaal koortsachtig gewerkt om de vijf opdrachten van weervrouw Sabine Hagedoren tegen zaterdagmiddag tot een goed einde te brengen.
 
Er komen echter geen sexy vrouwen in monokini's op het strand, zoals presentator Sergio nochtans had beloofd. De VRT ziet dat niet zitten voor een familieprogramma. Het plaatselijk verenigingsleven stokt even, de sportclubs zien hun leden niet opdagen voor de trainingen en de kinderen worden massaal gemobiliseerd: alles moet een week lang wijken voor de voorbereiding om de vijf sterren binnen te halen.

Volgens presentator Sergio is Opwijk goed bezig om het maximum te halen. Door de VRT werd hij echter teruggefloten. Van zijn beloofde vijf monokini dametjes - in ruil voor een eiland in de zee - komt niets in huis.
 
,,Blote borsten stroken niet met het familiaal karakter van het programma, bikini en badpak zijn ok, maar naakt, functioneel of niet, gaat te ver'', zeggen de programmamakers. ,,Niet dat we bij de openbare omroep preuts zijn hoor, maar naakt rondrennende vrouwen op het strand met rondzwiepende borsten vinden we teveel seks voor in een familie programma.
 
Sabine Hagedoren had overigens ook niet expliciet om een naaktstrand gevraagd, maar om een gigantisch strand''. Sabine Hagedoren zal het dus moeten stellen met alleen wat mannen met blote borsten in string of zwembroekje en madammen in bikini. Het zal Jo Naessen voorlopig worst wezen.
 
Hij moest voor strand en zee zorgen. ,,We zijn de zee aan het vullen'', vertelt de man. ,,Er komt hoe dan ook een eiland in met palmboom en al. Enig probleem is dat het water in het zwembad zou weglopen maar de grond is redelijk verzadigd dus heb ik er goede hoop op dat dit niet gebeurt.''
 
Eten en drinken,,We gaan in Knokke honderd strandstoelen en parasols halen. We beschikken ook al over cabines, een cocktailbar en een onvervalste baywatch .'' Ook Hermien Hermans ziet het zitten: zij moet vijfhonderd vliegers tegelijk in de lucht laten. ,,We nemen geen risico's en zorgen voor duizend exemplaren. We vrezen dat er veel gaan crashen. Ons probleem is 900 mensen vinden om de vliegers vast te houden.''
 
Liesbet Booghmans zat even met de handen in het haar door de opdracht van Sabine Hagedoren. Een zandkasteel bouwen van tien meter was de opdracht. ,,Dat bleek in de praktijk onmogelijk dus zijn we overgegaan tot het bouwen van een constructie. We komen alleen nog platen te kort.''
 
Liesbet is vol lof over de plaatselijke handelaars die de noeste werkers eten en drinken komen brengen om zo weinig mogelijk tijd te verliezen. Opwijk moet en zal blijkbaar zijn sterren binnenhalen voor Sabine Hagedoren.

2 opmerkingen:

  1. ik wil wel de vader van haar kinderen worden wat een lekker wijf is zij

    BeantwoordenVerwijderen