woensdag 28 september 2011

De 7 Hoofdzonden volgens Sabine 'Balkon-voor-de-Balkan' Hagedoren


De 7 hoofdzonden volgens Sabine Hagedoren (HUMO) IJdelheid

HUMO: En nu heb je fansites tot in Friesland, Nederland. Sabine Hagedoren: Ja (lacht). Ongelooflijk he? Ze zijn me zelfs helemaal uit Friesland komen interviewen.

HUMO: Baarden je borsten vroeger ook al zoveel opzien? Sabine Hagedoren: Misschien werd er achter mijn rug op school over gepraat, maar zeker niet zo flagrant als nu. Ik krijg regelmatig mails over welke cupmaat bh ik heb. Daar worden zelfs wedstrijden over gehouden. Waar mensen zich allemaal mee bezighouden!

HUMO: Is sinds de massale appreciatie je eigen relatie met je borsten veranderd? Sabine Hagedoren: Neen, waarom? Ze zitten er al een tijdje; voor mij is er niks veranderd. Ik ga mijn grote borsten ook niet verstoppen of zo, als het warm is, trek ik gewoon een body of strak T-shirt aan. Nee hoor, ze zitten daar nu eenmaal, en ik ben er fier op.
 
Ode aan de borsten van Belgische weervrouw Sabine Hagedoren

Elke week is er in ‘Tegen De Sterren Op’ een gast-imitator. Onlangs was dat Tine Embrechts, zangeres, actrice en comédienne. “Imiteren was nieuw voor mij,” zegt Tine.

“In de zomer zat ik in ‘Villa Vanthilt’ in de uitzending waarin Nathalie Meskens centrale gaste was. Sindsdien zijn we vriendinnen en gaan we samen koffies drinken.

En toen vroegen de bazen van DED’s It: ‘Zou het niet leuk zijn als je eens meedeed in ‘Tegen de Sterren Op’?’ Ik was er wat bezorgd over: ga ik dat kunnen? Een vaste formule voor imiteren bestaat er niet. Iedereen doet het op zijn manier.”

“Ik heb er al lang van gedroomd om eens weervrouw te mogen spelen. Die blue key met die landkaarten, het leek me interessant om dat eens uit te proberen. Bovendien is Sabine Hagedoren de weervrouw waar ik de meeste sympathie voor heb.

Toen ik het voorstelde, wist ik niet dat Chris Van Espen al bezig was met Frank Deboosere. Ik heb allerlei weerberichten van Sabine zitten te bekijken maar kon haar niet op uitgesproken tics betrappen."

Tine Embrechts geeft toe dat ze de tetten van Sabine Hagedoren gaat benadrukken, noem het een orde aan de borsten van de Vlaamse weervrouw.

"We hebben natuurlijk haar prachtige boezem wat in de verf gezet en ik heb mijn best gedaan om haar stem vast te krijgen. Met kleurlenzen, dikke bollen voor een grotere cupmaat en een pruik kom ik qua uiterlijk in ieder geval al in haar buurt.

Ik heb Sabine Hagedoren na een feestje op de VRT verteld dat ik haar nadoe. Ik weet niet of ze er echt blij mee is. Het was in ieder geval niet de bedoeling haar erdoor te sleuren.”

1 opmerking: