zaterdag 17 december 2011

Sabine Hagedoren VRT weerbericht Kerstavond 24 december 2008


Een witte kerst kan weervrouw Sabine Hagedoren helaas niet voor ons regelen, maar een mooi kerstkleedje wel.


Zoals op deze foto's van Sabine Hagedoren tijdens haat weerpraatje van kerstavond 2008 te zien is.


Kerst en witte kerst aankondiging… ze horen als een tweeling bij elkaar. VRT weervrouw Sabine Hagedoren weet er alles van.
 
Dat is al zo vanaf het allereerste Kerstfeest, ook al gaat de boodschap vandaag al te vaak verloren in duur inpakpapier onder een versierde dennenboom.

Voorspeld Sabine Hagedoren sneeuw met kerst?

Veel mensen leggen bij hun begrip van een witte kerst de nadruk op maatschappelijke betrokkenheid (zoals armoedezorg), terwijl evangelische christenen bij de prediking de nadruk leggen op de vergeving van onze ‘persoonlijke zonden’.


Dit is de diepere betekenis van het eerste kerstfeest. Jezus kwam om vrijheid te geven in elk opzicht van het woord.
 
Zoals het Bijbelboek Jesaja (1:18) het schrijft: “Al waren uw zonden rood als scharlaken, ze zullen wit worden als sneeuw”.
 
Wat weerman Frank Deboosere en weervrouw Sabine Hagedoren ook zullen voorspellen, het Evangelie kondigt dus een witte Kerst aan. Mooie kerstdagen!


11 opmerkingen:

 1. Bedank voor deze mooie foto's van Sabine Hagendoren.
  Ze lijkt wel ieder jaar mooier te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sabine Hagedoren, ik wil je laten weten dat je ook in Nederland heel populair bent, hier is dan wel Helga van Leur verkozen tot beste weervrouw, maar als jij mee mocht doen, dan win je die titel met vlag en wimpel.
  Je bent helemaal toppie!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kleedje, we mogen dit jaar zowiezo niet klagen over de outfits van Sabine, denk maar eens aan dat fantastische strakke paarse T-shirt dat ze dit najaar aanhad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit kleedje heeft Sabine hagedoorn dit jaar al eens eerder aangehad, alleen werden haar mooie borsten toen afgedekt door een duf jasje.
  Ik dacht toen al, dit zou een mooi kerstkleedje kunnen zijn, en gelukkig dacht Sabien daar ook zo over, proficiat met de mooie kleding keuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat ze niet meer naakt gaat, zoals in haar begintijd bij Klant en Klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan me best voorstellen dat Sabine Hagedoren bij de juiste aanleiding nog eens naakt gaat, ze lijkt me absoluut niets preuts.
  Sabine komt over als een zelfbewuste vrouw, die goed in haar vel zit(zowel letterlijk als figuurlijk), als haar een goeie filmrol aangeboden zou worden, waarin ze toevallig ook nog eens zeg maar functioneel bloot moet, denk ik niet dat ze die afslaat.
  Ze is namelijk best een bijdehante pientere dame. Zomaar naakt gaan zal Sabine Hagedoren niet zo snel doen, maar in de juiste context zal ze ook niet zo snel nee zeggen.
  Of bv een naakt fotoshoot voor een goed doel, daar zie ik haar ook wel voor in. Op een forum kwam al het idee voorbij voor een BV(Bekende Vlaming) uitvoering van het programma de Naaktkalender van één, je weet wel, dat programma van Saartje Vandendriessche, waarin allerlei groepen naakt poseren voor een professionele fotograaf.
  Als ze dat programma in de vorm gieten, dat de opbrengst van die naakt kalender voor een goed doel is, denk ik dat Sabine Hagedoren hier best aan mee zou willen werken.
  Het programma de Naaktkalender was namelijk heel ingetogen en stijlvol gemaakt, absoluut niet vulgair, seksistisch of pornografisch ofzo. Ik denk dat Sabine Hagedoren hier geen probleem mee zou hebben, wie weet komt het er nog van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een goeie filmrol zie ik Sabine Hagedoren inderdaad wel doen, ze heeft ten slotte in het begin van haar carriere al eens met Jean-Claude van Damme in een film gespeeld, en ze is natuurlijk niet camera schuw en heeft veel ervaring voor die camera.
  Maar ik zie mooie Sabine nog niet zomaar op een naakt kalender met alleen maar foto's van haar staan, hoe knap ze ook is.
  Ze lijkt me niet het type, die een paar dagen gewillig bloot voor een fotograaf gaat poseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee nee, dat bedoel ik niet. Het wordt niet een naaktkalender met alleen foto's van Sabine Hagedoren, maar een naaktkalender waar heel veel bekende vlamingen op staan.
  En het is ook niet poseren zoals bij die fotoshoots voor de Playboy, Ché, Menzo of P-Magazine, bij het programma de Naaktkalender is het allemaal veel speelser. De modellen poseren niet echt, maar worden tijdens een bepaalde activiteit die ze aan het doen zijn gefotografeerd.
  Dat komt veel natuurlijker over.
  Op een forum hebben ze zelfs al een indeling in 2 groepen bekende vlamingen gemaakt, namelijk een Naaktkalender VRT Team en Naaktkalender Team van de Commerciele zenders.

  Deze mooie dames zouden dan in de 2 teams komen.

  Naaktkalender Team VRT:
  Sabine Hagedoren
  Evy Gruyaert
  Saartje Vandendriessche
  Katja Retsin
  Erika van Tielen
  Sofie van Moll
  Annelies van Herck
  Geena Lisa Peeters

  Naaktkalender Team Commerciele zenders:
  Hanne Troonbeeckx
  Hilde De Baerdemaeker
  Lien van de Kelder
  Birgit van Moll
  Sophie Dewaele
  Veronique de Kock
  Anneleen Liegeois
  Ann van Elsen

  Net als bij de gewone naaktkalender, vinden op verschillende lokaties en situaties de naakt fotoshoots plaats.
  Op dat forum vinden ze dat het naakt in de modder duiken, net zoals met de rugby dames, in ieder geval een fotoshoot moet worden.
  En let wel ,het is allemaal voor het goede doel, he.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fantastische sterren cast, die naakt kalender zal een flinke hit worden.
  Ontbreekt nog wel een goed doel, waar al deze BV sterren voor uit de kleren zouden willen gaan.
  Music for Life zit er inmiddels al weer op, misschien is de nieuwe Kom op tegen Kanker actie iets?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kom op tegen Kanker zou een super goed doel zijn, Katja Retsin is hier al eens voor uit de kleren gegaan, en ook Geena Lisa heeft hiervoor al eens naakt in de omroepstoel gezeten, nou ja, gebodypaint dan.
  Dus grote kans dat de andere BV's hiervoor ook bloot gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. moet zeggen dat ze er goed uit ziet zo.... mooie volle borsten, daar houdt tog iedere man van

  BeantwoordenVerwijderen